Mycket har hänt...

...sedan mitt förra inlägg. Det har i vanlig ordning rullat på med förskola, läkarbesök, habilitering och medicinering men det har även hänt två lite större saker.

Den ena saken är ren och skär mamma-ego... Jag och en annan knasmamma åkte iväg på en långweekend till Barcelona för ett par veckor sedan. Det var alldeles fantastiskt skönt att vara där "själv" utan man och barn, att liksom bara få vara "jag". Sen så var det skönt att vara där med en annan knasmamma även om vi bestämde oss redan innan vi åkte för att ha en hel dag som var fri från knasprat. Det var faktiskt svårt, för var går gränsen mellan att prata om sina "barn" till att prata om "knas" när man har ett barn med knas...? I vilket fall som helst så togs det ett steg på den resan mot ett gemensamt projekt där knaset står i centrum. Låter kanske lite kryptiskt men jag kommer att återkomma till vad det egentligen betyder... :)

Sen så, en annan sak, är ju att min vän i bloggvärlden, Anna, har skrivt lite om mig på sin blogg. Hon är ju även en duktig Twittrare vilket ju inte kan sägas om mig som inte ens har ett Twitterkonto. Men i alla fall, på något sätt, via Anna, Twitter eller möjligtvis Google har någon hittat hit, och hittat till mitt lilla hörn här i cyberrymden. En annan mamma med ett barn som har T8M. I Sverige. Det är STORT och alldeles alldeles nytt och jag hoppas innerligt att vi kan få kontakt. Det är så fantastiskt skönt att känna att man inte är ensam i stora vida världen. Och det känns skönt att kunna erbjuda L en kontakt med någon som är "lika".


Ja - så nu är vi tre...!

Kommentarer
Postat av: Anna

Så oerhört roligt (oavsett om det var via mig eller inte)! Hoppas att ni finner varandra inte bara i diagnos utan även i allt annat.

Stor kram på er!

/Anna

2011-10-30 @ 17:05:49
URL: http://iannashuvud.wordpress.com
Postat av: Cattis

Hej

jag har oxå känt mig så glad i dag- Hoppas bara att jag fick fram båda bilderna på V- för när man ser dem kan man knappt tro att det är samma kille. Idag sade han "mamma kasta skräp". Vi håller på att flytta så han är med å packar och lägger sina saker överallt!! Fniss

2011-10-30 @ 18:43:51
Postat av: Luttradmamma

Anna: Tack tack tack! :)Cattis: Så glad att vi fått kontakt och bilderna har kommit fram! Fin kille!!! :) Och duktig han är på att prata! Helt fantastiskt! Och lycka till med packandet ;)

2011-10-31 @ 08:36:51
URL: http://luttradmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0